Mediul industrial, una dintre direcțiile noastre principale către care ne îndreptăm eforturile de digitalizare, este într-o continuă ascensiune în ceea ce privește inovarea în materie de tehnologie utilizată. Soluțiile pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului echipa noastră de cercetare-dezvoltare, în special KMR – sistem pentru managementul mentenanței și ENEF – sistem pentru management energetic, Prisma Matrix – sistem pentru digitalizarea comunicării cu angajații, vin ca răspuns la nevoi identificate în acest mediu. Veți descoperi toate aceste soluții în cadrul târgului virtual Demo Metal.

 

Vă invităm să luați parte la cea mai completă experiență de business dedicată industriei, a doua ediție a târgului virtual Demo Metal. În perioada 24 – 28 mai, puteți participa virtual la 7 saloane tematice care acoperă subiecte diverse, inclusiv Inudstry 4.0, tematică pe care o abordăm și noi în pagina noastră de expozant. Vă așteptăm și cu vouchere speciale de reducere pentru soluțiile proprii.

„Anul 2020 a reprezentat cu siguranță un accelerator al transformării digitale în industrie, iar 2021 urmează același trend. Internet of Things sau Industry 4.0 nu mai reprezintă doar concepte ale viitorului, ci devin realitatea din mediul industrial de astăzi. Quartz Matrix deține competențele necesare și dezvoltă soluțiile potrivite pentru ca orice companie să facă față cu brio acestor noi provocări. Cu ocazia târgului virtual Demo Metal, veți descoperi soluțiile noastre care susțin saltul către transformarea digitală în mediul industrial: o platformă IoT dezvoltată de echipa noastră de cercetare-dezvoltare care înglobează sisteme avansate de monitorizare consumuri energetice și managementul mentenanței, precum și un sistem digital de vizualizare indicatori de performanță și comunicare de la distanță între angajați și companie. Am convingerea că vom reuși să accelerăm transformarea digitală pentru companiile din România.”

Mihai Suchar

Director General, Quartz Matrix

demo metal

Transformarea digitală oferă noi perspective și oportunități mediului industrial. Vom discuta pe larg despre acestea, dar și despre produsele IoT și serviciile conexe ce susțin acest proces, în virtutea ultimei revoluții industriale, Industry 4.0. Din salonul nostru virtual, ne puteți contacta și putem discuta direct despre beneficiile produselor IoT pentru industrie și cum puteți implementa sisteme care să aducă scăderi de costuri reale și creșterea performanței.

 

Care sunt aplicațiile ce susțin un management energetic eficient, oferă noi perspective de reducere a consumului și de creștere a performanței energetice?

Care sunt produsele și serviciile ce susțin un management al mentenanței predictiv și oferă noi oportunități de organizare eficientă, de creștere a productivității și de optimizare a costurilor?

Care sunt produsele și serviciile ce dinamizează și susțin comunicarea digitală bilaterală dintr-o companie?